Slut på helgen

Påskhelgen är över för i år och den grå vardagen har startat med en riktigt regning dag. Var till Västerås och plockade Wiennas kastreringsstygn och det såg bara fint ut, härligt tänkte jag, då slog vetten till med släggan, jaha om en månad kan hon gå för fullt, hon föreslog dessa vidriga koppelpromenader och lugna skogspromenader, tjena! lugna skogspromender existerar inte för Wienna och vi HATAR koppelpromenader, tror inte vettarna är pålästa om rasen. Vi får nog köra lite hårda spår och åkerspår för att fördriva tiden, och det finns ju en del lugna moment att fila på förstås.

Den annars så lugna tant Nova har också haft tråkigt och inte direkt varit hjälpsam, utan uppmanat till bus genom att sänka huvudet diskret och ge en speciell blick som får igång Wienna på direkten.

Wienna fick vara utan dumstrut på dagarn, vilket hon klarade galant, delvis pga att hon alltid är där jag är så det gick att ha bra koll på henne, dels hade jag ingen lust att tapetsera/måla om allt under knähöjd eftersom hon gick fram som en skördetröska.

Kommentarer
Postat av: Eva

Hmm, det lät länge...när TaDiva op för pyo så fick hon vara igång efter 2 veckor!! Ta det med en liiiten nypa salt Britt, du känner ju din hund bäst!

2012-04-10 @ 23:17:41
URL: http://www.beauceroner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0