121206

Idag är de 6 hela dagar sen jag kom hem från Löwenströmska. Inser nu att jag nog varit med om en resa trots att man i stunden biter ihop och försöker vara som vanligt. Ja vanligt kan det ju inte bli på ett tag när man kryckar sej fram i ett hus med trappor, gissa om det är svårt att få med sej saker, blir nog urstark i nyporna efter ett tag. Wienna får gå långpromenader tack vare Erik, träna på fjärren och att sitta fint och hon anpassar sej riktigt bra till sitt öde. Nova har fått vila i några dagar med undantag av kortare promenader i kvarteret, hennes gamla fötter gillar inte när det är för kallt. Och trix är inte hennes grej, bara onödigt tjafs med maten tycker hon.Lite sliten är man nog för jag skulle vila efter maten vid 18 snåret, däckade av och sov till 2230! Tjena där rök nattsömnen, men efter en timme på nätet provade jag lyckan och jag sov tills 0630, helt otroligt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heja Britt!!! Kämpa på, det tar tid, MEN så bra det blir sedan! Har du fått alla hjälpmedel du behöver??? (och kanske sådana du inte behöver)? ;)
Kram Lena

Svar: Kryckor var tydligen det jag behövde enligt landstinget västmanland. Lite mer tyckte dom på Löwenströmska men icke, här är vi tydligen hårda.. och det går egentligen bra utan, då får man kämpa lite xtra bara.
None None

2012-12-07 @ 09:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0