131225

Regn och rusk har det varit en längre tid här i Fagersta. Fast det gör inget alls, faktiskt tycker jag det är riktigt skönt att kunna gå i skogarna utan att hasa runt i samma scooterspår dag ut och dag in hela långa vintern. Vi har åkerspårat en hel del i regn, frost, lera och en massa blåst, härligt! Det har även gått alldeles utmärkt att träna ute de flesta dagarna så vi varvar ute och inneträning. Vi har varit på ett till helgläger med Monika Lindblom, fick lite bassning på ff, hon är en tuffing så man får tåla en del men hon vet vad hon pratar om och vill bara att man ska lyckas. Jag har varit nöjd med vårt ff, W gick för långt fram men jag menade att hon hamnar rätt på tävling, Monika hävdade att det är i avsaknad av koncentration hon halkar bakåt, tränar på rätt pos nu så får vi väl se hur det går på nästa tävling. Gick vidare i några Elitmoment, jisses vad noga det ska vara! Julaftonen blev bara social för W hann inte med någon promenad alls, tur att vi har gården men med mat inne och regn ute var det inte någon höjdare tyckte W, fast egentligen gör hon inte mycket mer på gården än att vänta på mej.
Galen efter en hel dags vila. Visserligen var vi till ändreboendet och hälsade på barnens farmor, var runt på kyrkogården och hälsade på 5 st och firade jul med familjen.
Här fick hon totalt frispel i vattenpölen så jädrans skoj!!
I den här fina skogen brukar vi hålla till ibland, idag hittade hon vattenhålet där, vi körde på Wiennas begäran uppletande av kastade grankottar, det var svårt eftersom ögonen inte var till någon hjälp alls bland alla kottar. Den här skogen kunde jag gå till hemifrån när jag opererat tån för ett par år sedan och gick med spik i 8 veckor. Med fikapackad ryggsäck, foten inlindad i en ica kasse, fastsatt med silvertejp och på kryckor begav vi oss iväg.
Till lunch kom Daniel med b-banen och dom behövde rastas efter maten så vi gick till trollberget i hemmaskogen och gick i dom förfärligt höga bergen. På eftermiddagen var det bokat en timme i hallen så nu är ordningen återställd tycker W som rullat ihop sej på fällen med mätt mage.

Kommentarer
Postat av: Karin med anhang

Alltid lika roligt att läsa om era bravader. Passar även på att önska Gott Nytt År!

2013-12-26 @ 20:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0